Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

7,7 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,3
Comfort
7,5
Locatie accommodatie
8,2
Faciliteiten
7,4
Personeel
7,6
Waar voor uw geld
7,5
Beoordelingen
    Bram de Goeij
    nl
    8,8
    27 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Nick
    be
    9,2
    26 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    7,5
    21 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Bert
    nl
    7,1
    7 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    7,5
    6 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    7,5
    26 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Rachel
    nl
    10
    24 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    be
    7,9
    9 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Me
    nl
    7,9
    4 augustus 2017
    Was top
    Jammer alleen dat er geen ontbijt faciliteit was. Gelukkig zat er genoeg in de buurt
    Hostels hebben soms kleine en vieze kamers. Maar dit hostel had een prima kamer en was zeer schoon.
    Mariska
    nl
    8,8
    6 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Brenda
    nl
    9,2
    21 april 2017
    Goed hotel op perfecte locatie
    Niets
    Ruime kamer, veel luxer dan verwacht met een zitje voor 6 personen! Iedere dag werd het beddengoed en handdoeken vernieuwd. Vriendelijk personeel en locatie was top tussen lower manhattan en midtown in. Gezellige en veilige wijk.
    Els
    be
    6,7
    29 maart 2017
    Geen gebruik kunnen maken van het terras, omdat de kamer op de derde verdieping lag, zonder zon, vlak naast de airco van het aanpalende restaurant. Het terras was trouwens niet prive, maar werd gedeeld met een andere kamer, wat nergens in de beschrijving stond.
    Zalige douche/bad. Groot bed met heel zachte lakens. Voldoende opbergruimte.
    Lisa
    nl
    7,9
    1 oktober 2016
    Veel verschil qua personeel: de één bijzonder vriendelijk en gastvrij, de ander behoorlijk onvriendelijk
    Comfortabel bed, over het algemeen schoon, koelkast op kamer.
    Ann
    be
    7,9
    15 september 2016
    De bediening in de lobby, met name de ontbijttoog kan veel vriendelijker! De man achter de koffiebar was niet de geschikte persoon!
    Lekkere koffie en zeer goed bed!
    Guy
    be
    6,7
    1 augustus 2016
    Mooi en ruim, maar geen servies of bestek
    Niets van servies of bestek, zelfs niet voor ontbijtje op de kamer, dat hebben we zelf gaan kopen.
    Mooie grote kamer (hadden de penthouse)
    Marcel
    nl
    8,3
    31 juli 2016
    gunstig gelegen prijsgunstige hotel
    Top locatie, fijne kamer.
    Luc
    nl
    8,3
    16 juli 2016
    Prima uitvalsbasis voor bezoek aan New York!
    Buitenruimte bij de kamer, soort terras, kon schoner.
    Ligging is top! Mooie ruime kamers, wij waren met zes personen en iedereen kon makkelijk op een kamer. Ontbijt eenvoudig, maar prima en voedzaam.
    Marc
    nl
    7,5
    8 juni 2016
    Jongen achter de kassa...alleen maar aan het zuchten...slechte vibes
    8e verdieping uitzicht en ruimte kamer
    Kees
    nl
    6,7
    24 mei 2016
    Het personeel is ronduit niet beleefd. Knorrig, onwillig, niet conform je zou verwachten voor zo'n duur hotel. De grootste irritatie is het ontbijt. Je mag 3 items kiezen. Meestal is dit een bakje koffie, een bakje fruit en een broodje. Meer krijg je niet. Als je meer wil, moet je bijbetalen. Voor een hotel van ongeveer 300,- per nacht vind ik dit echt niet kunnen!
    De locatie van het hotel is ronduit fantastisch, met een mooi uitzicht over de stad. De kamer zelf is ook geweldig. (Luxury room)
    Marloes
    nl
    9,2
    22 mei 2016
    Vriendelijk persoon, ze helpen je graag. Het hotel zit op loopafstand van Soho en Little Italy. Het hotel zelf zit in Lower East Side, en hier is ook genoeg te doen! Er zitten leuke koffie tentjes, restaurants en rooftopbars in de buurt. Daarnaast is de metro om de hoek en zit je binnen 15 minuten op Times Square.
Beoordelingen worden geladen
Sluiten