Denna webbplats använder cookies för att förbättra din surfupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du bruket av cookies på din enhet såsom det beskrivs i våra Regler för cookies.
Boka nu

Recensioner

7,7 Recensionsbetyg
Betygsfördelning
Städning
8,3
Bekvämlighet
7,5
Boendets läge
8,2
Faciliteter
7,4
Personal
7,6
Prisvärt
7,5
Recensioner
    Loulounyman
    se
    7,9
    31 januari 2018
    Bra ställe, rent, nära till mycket
    Jenny
    se
    8,8
    19 oktober 2017
    Receptionen behöver moderniseras. Att checka in och ut tog evigheter på grund av alla manuella rutiner med papper och penna. Eluttag även för top sängarna så man kan ladda mobilen samtidigt som man surfar.
    Trevlig personal.
    Emma
    se
    8,8
    1 september 2017
    Rummen var bra. Städning var dag och toa på rummet fast det var ett hostel. Helt fantastiskt
    Niklas
    se
    8,8
    22 augusti 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Tobias
    se
    8,8
    30 juni 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Nikola
    se
    7,5
    23 april 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Jan
    se
    7,5
    17 april 2017
    Perfekt läge i Lower East Side.
    Ganska litet rum.
    Sköna sängar. Rent och snyggt.
    Mats
    se
    7,9
    2 december 2016
    Överraskande bra i retromiljö
    Fler galgar i garderob
    Nära till Subway. Trevlig frukost i cafemiljö, enkelt men bra!Kylskåp på rummet var jättebra. Mycket bra städning
    Anna
    se
    5,0
    6 oktober 2016
    En annan del av Manhattan - mindre och närmre..
    Krångel vid incheckning pga Booking.com Personalen förstod, men har svårt att kommunicera med Booking nu.. varit lättare att boka direkt själv på hotellet utan mellanhänder.
    Hotellet var bra. Mysigt.
    Anders
    se
    5,8
    2 juli 2016
    Kunde varit bättre städat. Möblerna var gamla och lite slitna.
    Mycket centralt. Charmigt med äldre stil. När vi fattat hur frukosten på hotellet fungerade var den bra.
    Henrik
    se
    6,2
    30 juni 2016
    Hyfsat fräscht men börjar bli slitet. AC kunde varit bättre.
    Bra läge, lugnt.
    Helena
    se
    9,6
    21 juni 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se
    9,6
    21 juni 2016
    Mycket prisvärt med ett familjerum. Trevligt område och nära till tunnelbanan.
    Titti
    se
    7,9
    20 juni 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Marie-Louise
    se
    10
    27 maj 2016
    Härligt boende med fantastisk utsikt, kan verkligen rekommenderas.
    Vi bodde på 8:e våningen i Quintessential rum och det var fantastiskt bra. Utsikt mot alla håll helt otroligt. Härliga sängar och stort rum. Vi var 2 vuxna och 2 barn, 18 och 11 år.
    Maria
    se
    7,9
    15 maj 2016
    Välstädat hotell nära tunnelbanestation
    Vi bodde 5 nätter, men ena sällskapet blev tvungna att byta rum efter 2 nätter.. Lite konstigt när man bokat 5 nätter i rad sen länge. Lördagsnatten var väldigt högljudd då det var disco i byggnaden bredvid - dock bättre ljudnivå följande nätter.
    Välstädat hotell med ok frukost. Nära tunnelbana, china town, och little Italien. Fantastisk utsikt mot williamsburgs bridge. Kan rekommendera rummen Al Jonsson , men framförallt Marxs brothers rum - underbar stor balkong.
    Ann-Marie
    se
    9,2
    25 april 2016
    En het fantastisk stad! Liknar ingen annan plats jag sett.
    Att yoghurten var slut ibland!
    Att sängarna var lagom fasta. Läget på hotellet.
    Hanna
    se
    8,8
    24 april 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Björn
    se
    7,9
    4 april 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
Stäng