Recensioner

7,8
Recensionsbetyg

Betygsfördelning

Städning
8,4
Bekvämlighet
7,5
Boendets läge
8,2
Faciliteter
7,4
Personal
7,6
Prisvärt
7,5

Recensioner

    Loulounyman
    se

    Recensionsbetyg

    7,9
    31 januari 2018
    Bra ställe, rent, nära till mycket
    Jenny
    se

    Recensionsbetyg

    8,8
    19 oktober 2017
    Receptionen behöver moderniseras. Att checka in och ut tog evigheter på grund av alla manuella rutiner med papper och penna. Eluttag även för top sängarna så man kan ladda mobilen samtidigt som man surfar.
    Trevlig personal.
    Emma
    se

    Recensionsbetyg

    8,8
    1 september 2017
    Rummen var bra. Städning var dag och toa på rummet fast det var ett hostel. Helt fantastiskt
    Niklas
    se

    Recensionsbetyg

    8,8
    22 augusti 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Tobias
    se

    Recensionsbetyg

    8,8
    30 juni 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Nikola
    se

    Recensionsbetyg

    7,5
    23 april 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Jan
    se

    Recensionsbetyg

    7,5
    17 april 2017

    Perfekt läge i Lower East Side.

    Ganska litet rum.
    Sköna sängar. Rent och snyggt.
    Mats
    se

    Recensionsbetyg

    7,9
    2 december 2016

    Överraskande bra i retromiljö

    Fler galgar i garderob
    Nära till Subway. Trevlig frukost i cafemiljö, enkelt men bra!Kylskåp på rummet var jättebra. Mycket bra städning
    Anna
    se

    Recensionsbetyg

    5,0
    6 oktober 2016

    En annan del av Manhattan - mindre och närmre..

    Krångel vid incheckning pga Booking.com Personalen förstod, men har svårt att kommunicera med Booking nu.. varit lättare att boka direkt själv på hotellet utan mellanhänder.
    Hotellet var bra. Mysigt.
    Anders
    se

    Recensionsbetyg

    5,8
    2 juli 2016
    Kunde varit bättre städat. Möblerna var gamla och lite slitna.
    Mycket centralt. Charmigt med äldre stil. När vi fattat hur frukosten på hotellet fungerade var den bra.
    Henrik
    se

    Recensionsbetyg

    6,2
    30 juni 2016
    Hyfsat fräscht men börjar bli slitet. AC kunde varit bättre.
    Bra läge, lugnt.
    Helena
    se

    Recensionsbetyg

    9,6
    21 juni 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se

    Recensionsbetyg

    9,6
    21 juni 2016
    Mycket prisvärt med ett familjerum. Trevligt område och nära till tunnelbanan.
    Titti
    se

    Recensionsbetyg

    7,9
    20 juni 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Marie-Louise
    se

    Recensionsbetyg

    10
    27 maj 2016

    Härligt boende med fantastisk utsikt, kan verkligen rekommenderas.

    Vi bodde på 8:e våningen i Quintessential rum och det var fantastiskt bra. Utsikt mot alla håll helt otroligt. Härliga sängar och stort rum. Vi var 2 vuxna och 2 barn, 18 och 11 år.
    Maria
    se

    Recensionsbetyg

    7,9
    15 maj 2016

    Välstädat hotell nära tunnelbanestation

    Vi bodde 5 nätter, men ena sällskapet blev tvungna att byta rum efter 2 nätter.. Lite konstigt när man bokat 5 nätter i rad sen länge. Lördagsnatten var väldigt högljudd då det var disco i byggnaden bredvid - dock bättre ljudnivå följande nätter.
    Välstädat hotell med ok frukost. Nära tunnelbana, china town, och little Italien. Fantastisk utsikt mot williamsburgs bridge. Kan rekommendera rummen Al Jonsson , men framförallt Marxs brothers rum - underbar stor balkong.
    Ann-Marie
    se

    Recensionsbetyg

    9,2
    25 april 2016

    En het fantastisk stad! Liknar ingen annan plats jag sett.

    Att yoghurten var slut ibland!
    Att sängarna var lagom fasta. Läget på hotellet.
    Hanna
    se

    Recensionsbetyg

    8,8
    24 april 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.